Produsele noastre
-
Croissant căpșuni
Croissantul cu căpșuni – un croissant cu personalitate! Aluatul bicolor roșu, umplut după coacere cu confitură de căpșuni, îmbină perfect frăgezimea și delicatețea straturilor de unt cu dulceața intensă a fructelor de care te bucuri în zilele lungi de vară.25,00 RON -
Pâine de sandwich
Pâinea ideală pentru sandwich-uri fine și moi, se dedă cu eleganță toaster-ului, sau, după preferință, acceptă să fie alintată de unt sau diverse tartinabile. O recomandăm ca fiind o pâine moale care se pastreaza fragedă.
22,00 RON -
Tartină cu bacon și ciuperci
Tartina cu Ciuperci și Bacon. Începe-ți ziua într-un mod delicios cu tartina noastră cu ciuperci și bacon. Felia de pâine țărănească proaspăt coaptă este acoperită generos cu o cremă savuroasă din bacon și ciuperci pleurotus. O combinație perfect echilibrată între aromele intense ale baconului și prospețimea ciupercilor, ideală pentru un mic dejun consistent și energizant.24,00 RON -
Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure
Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.25,00 RON -
Unt cu trufe
Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.
Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.
Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!
Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.
38,00 RON -
New York Roll cu fistic
Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!31,00 RON