Produsele noastre
-
Focaccia genovese este un tip de pâine italiană originară din regiunea Liguria, în special orașul Genova, caracterizată printr-o textură pufoasă, adesea aromatizată cu ulei de măsline, sare și ierburi parfumate. Este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv, acompaniament pentru mese sau pur și simplu ca gustare de sine stătătoare.
21,50 RON -
Nou!Așa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii.
80,00 RON -
Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.
Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.
Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!
Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.
38,00 RON -
Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!32,00 RON -
Nou!Cozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.115,00 RON -
Descoperă gustul autentic al toamnei cu plăcinta noastră cu dovleac și nucă! Fiecare felie îmbină dovleacul copt, dulce și aromat, cu textura crocantă a nucilor atent selecționate, pentru o experiență gustativă desăvârșită. Aluatul fraged cu unt se topește în gură, completând perfect crema bogată de dovleac, într-un echilibru ideal între dulce și aromat. Perfectă alături de o ceașcă de ceai sau cafea, această plăcintă este răsfățul de care ai nevoie în fiecare zi.26,50 RON -
Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.26,00 RON -
Pâine cu miez pufos și gust echilibrat, creată dintr-un mix de făinuri premium și malț aromat. Aluatul nostru își trage forța și structura din făina T550, care oferă volum, elasticitate și o textură aerată. Făina T480 adaugă finețe și un miez delicat, aproape catifelat, în timp ce făina T130 îmbogățește gustul cu note rustice, de nucă și cereale coapte, contribuind și la un profil nutrițional superior. Malțul desăvârșește rețeta, activând fermentația naturală și aducând o culoare aurie cojii, cu o notă subtil dulceagă, caramelizată. Rezultatul este un miez pufos, uniform și ușor elastic, cu o textură mătăsoasă, bine susținută. Coaja – subțire, ușor lucioasă și elastică – completează armonios gustul, echilibrând dulceața naturală a malțului cu tonurile cerealiere ale făinii T130. Ideală pentru toasturi dulci sau sărate. Textura moale la interior și crocantă la exterior o face perfectă pentru prăjire.22,50 RON