Produsele noastre
-
Pâine cu miez pufos și gust echilibrat, creată dintr-un mix de făinuri premium și malț aromat. Aluatul nostru își trage forța și structura din făina T550, care oferă volum, elasticitate și o textură aerată. Făina T480 adaugă finețe și un miez delicat, aproape catifelat, în timp ce făina T130 îmbogățește gustul cu note rustice, de nucă și cereale coapte, contribuind și la un profil nutrițional superior. Malțul desăvârșește rețeta, activând fermentația naturală și aducând o culoare aurie cojii, cu o notă subtil dulceagă, caramelizată. Rezultatul este un miez pufos, uniform și ușor elastic, cu o textură mătăsoasă, bine susținută. Coaja – subțire, ușor lucioasă și elastică – completează armonios gustul, echilibrând dulceața naturală a malțului cu tonurile cerealiere ale făinii T130. Ideală pentru toasturi dulci sau sărate. Textura moale la interior și crocantă la exterior o face perfectă pentru prăjire.22,00 RON
-
Focaccia genovese este un tip de pâine italiană originară din regiunea Liguria, în special orașul Genova, caracterizată printr-o textură pufoasă, adesea aromatizată cu ulei de măsline, sare și ierburi parfumate. Este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv, acompaniament pentru mese sau pur și simplu ca gustare de sine stătătoare.
21,00 RON -
Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.25,00 RON
-
Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!31,00 RON
-
Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.
Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.
Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!
Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.
38,00 RON