Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Unt cu trufe

    Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție.

    Cine zice că trebuie să fie complicat? Ca o preferință subiectivă, îl recomandăm, în acest sezon primăvăratic, cu o baghetă tradițională și ridichi sau castraveți felii subțiri.

    Dacă aveți și cristale de sare, va apropiați de perfecțiune!  

    Sau, poate fi folosit cu succes alături de un steak, sau pentru a da o notă proaspătă unui piure sau unor legume la abur.

    38,00 RON
  2. Poale-n brâu
    Poale-n Brâu – Deliciul vacanței lui Tom în brutăria noastră
    Plecat în vacanță, Tom a gustat o "poale-n brâu" și s-a întors entuziasmat să o avem în meniul brutăriei noastre, ca o reverie cu parfum de fân și cuptor încins. Și cum ne place să testăm serios orice produs înainte de a ajunge în vitrinele noastre însorite, am avut mai multe sesiuni de degustare până ce a ieșit o poale-n brâu de-li-ci-oasă! Aluat de cozonac, cremă de brânză fină, puțin zahăr, un vârf de cuțit de vanilie și coajă aromată de lămâie, simplu, autentic și bun! 
    Nu știm dacă să o recomandăm pentru mic-dejun sau gustare de amiază, dar recunoaștem că a fost perfectă și la prânz!
    20,00 RON
  3. Pâine  Toast
    Pâine cu miez pufos și gust echilibrat, creată dintr-un mix de făinuri premium și malț aromat. Aluatul nostru își trage forța și structura din făina T550, care oferă volum, elasticitate și o textură aerată. Făina T480 adaugă finețe și un miez delicat, aproape catifelat, în timp ce făina T130 îmbogățește gustul cu note rustice, de nucă și cereale coapte, contribuind și la un profil nutrițional superior. Malțul desăvârșește rețeta, activând fermentația naturală și aducând o culoare aurie cojii, cu o notă subtil dulceagă, caramelizată. Rezultatul este un miez pufos, uniform și ușor elastic, cu o textură mătăsoasă, bine susținută. Coaja – subțire, ușor lucioasă și elastică – completează armonios gustul, echilibrând dulceața naturală a malțului cu tonurile cerealiere ale făinii T130. Ideală pentru toasturi dulci sau sărate. Textura moale la interior și crocantă la exterior o face perfectă pentru prăjire.
    22,50 RON
  4. Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure
    Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
    21,00 RON
  5. Focaccia Genovese

    Focaccia genovese este un tip de pâine italiană originară din regiunea Liguria, în special orașul Genova, caracterizată printr-o textură pufoasă, adesea aromatizată cu ulei de măsline, sare și ierburi parfumate. Este perfectă pentru a fi servită ca aperitiv, acompaniament pentru mese sau pur și simplu ca gustare de sine stătătoare.

    21,50 RON
  6. Croissant cu brânză de capră și roșii uscate
    Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.
    26,00 RON
  7. New York Roll cu fistic
    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    32,00 RON
  8. Plăcintă cu mere și zmeură 1 persoană
    Plăcinta cu mere și zmeură - o poveste dulce-acrișoară care aduce împreună căldura verii și prospețimea dimineților de toamnă. Amestecul generos de mere și zmeură face din această plăcintă o alegere perfectă pentru un răsfăț de sezon.
    26,50 RON
  9. Plăcintă cu mere și zmeură 4 persoane
    Plăcinta cu mere și zmeură - o poveste dulce-acrișoară care aduce împreună căldura verii și prospețimea dimineților de toamnă. Amestecul generos de mere și zmeură face din această plăcintă o alegere perfectă pentru un răsfăț de sezon.
    106,00 RON
  10. Tartină cu brânză și ardei jalapeno

    Iubim atât de mult pâinea tărănească încât tartinele sunt nelipsite de la Pain Plaisir. Această tartină este ideală atât pentru un mic dejun târziu sau pentru un prânz "pe fugă".

    25,50 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă