Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Brownie Vegan (de post)

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    13,50 RON
  2. Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    9,00 RON
  3. Pain au Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi  dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    10,50 RON
  4. Chiflă cu lapte

    O chiflă moale, cu lapte și unt, lejeră ca un norișor pufos și care face orice mic dejun delicios și blând. Iubită de copii și părinți fără alte brizbrizuri gurmande, îi stă bine și ca suport pentru un sandwich simplu cu jambon și unt. Știm din proprie experiență că va rămâne un produs emblematic pentru pleziristii mici și mari. 

    5,00 RON
  5. Ciabatta

    Moale şi fină, este o pâine de inspiraţie italienească, cu ulei de măsline extravirgin din belşug, spre deliciul papilelor exigente. O recomandăm pentru mai toate asocierile de gusturi, la toate mesele.

    Este alveolata iregulat, rodul hidratării ridicate și fermentării lungi la temperaturi scăzute, astfel că se pretează bine pentru un sandwich tăiată pe lateral, aviz amatorilor! 

    10,50 RON
  6. Bagheta tradiţională

    Baghetă tradițională franţuzească, cu miez puţin, alveolat şi o crustă crocantă şi subţire. Alegerea perfectă pentru toate mesele. Dă bine și la braț în drum spre casă, semn de grijă și preocupare pentru lucruri mici și bune.

    Pont pentru cei interesați: modalitatea perfectă de a o tăia este la unghi de 45 grade, rezultând in felii mai lungi. Grosimea nu se discută, ține strict de preferința fiecăruia sau de intenția de servire. 

    8,90 RON
  7. Baghetă cu 5 seminţe

    Baghetă tradițională franțuzească cu crustă fină şi crocantă, conţine un amestec generos de 5 seminţe - in, mei, mac, susan și florea soarelui, care îi conferă un gust bogat şi echilibrat.

    9,90 RON
  8. Pavé Kiseleff

    Făcută din acelaşi aluat că şi Bagheta Tradiţională, această pâine se păstrează mai bine în timp. Având un gust agreabil şi neutru, se potriveşte de minune cu toate felurile de mâncare.

    11,00 RON
  9. Pâine cu făină integrală de grâu intreagă

    Se spune că simplitatea este cea mai înalta formă a sofisticării, iar această pâine cu faină integrală de grâu susţine această afirmaţie în mod categoric. Gustul bogat și simplu o face extrem de versatilă pentru toate ideile de masă, aducând un aport nutritiv mai ridicat.

    O pâine intreagă cantăreste 1 KG.

    37,00 RON
  10. Pâine cu făină integrală de grâu jumatate

    Se spune că simplitatea este cea mai înalta formă a sofisticării, iar această pâine cu faină integrală de grâu susţine această afirmaţie în mod categoric. Gustul bogat și simplu o face extrem de versatilă pentru toate ideile de masă, aducând un aport nutritiv mai ridicat.

    O pâine intreagă cantăreste 1 KG, prețul afișat este pentru o jumătate de pâine tăiată, minim 500 grame. 

    18,50 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă