Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Felie pasca cu branza dulce, stafide si vanilie
    Nou!
    Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă.
    25,00 RON
  2.  Pască delicioasă cu vanilie
    Nou!

    Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă. 

    150,00 RON
  3.  Biscuiți iepuraș 90 g
    Nou!
    Biscuiți fragezi cu unt și vanilie, în formă de iepuraș. Punguța va conține 5 bucăți.
    17,50 RON
  4. Biscuiti ovăz 300g

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    63,00 RON
  5. Sărătele cu susan 150g
    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    27,00 RON
  6. Bezele (fără gluten)
    Nou!

    Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat! 

    Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem. 

    Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.

    *[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    15,00 RON
  7. Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    34,00 RON
  8. Brownie Vegan (de post)

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    15,00 RON
  9. Croissant
    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.
    12,00 RON
  10. Pain au Chocolat
    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%. Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.
    15,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă