Patiserie
-
Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare.27,00 RON
Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.
Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.
34,00 RONCrocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
63,00 RONToamna vine cu arome bogate și dulci, iar Tarta cu mere și vanilie este modul perfect de a le aduce pe masa ta. Coșul din tartă crocantă cu făină de migdale peste care se așează un disc joconde natur cu o cremă patissiere cu vanilie și merele confiate se îmbină într-o simfonie de gusturi și texturi, completate de un decor delicat cu crème chantilly. Fiecare tartă te îndeamnă să te bucuri de bogăția și căldura toamnei!33,00 RONNou!Plăcinta cu mere și zmeură - o poveste dulce-acrișoară care aduce împreună căldura verii și prospețimea dimineților de toamnă. Amestecul generos de mere și zmeură face din această plăcintă o alegere perfectă pentru un răsfăț de sezon.104,00 RONNou!O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.
12,50 RONAluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.
Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.
15,00 RON