Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă
  • Bezele (fără gluten)

    Bezele (fără gluten)

    Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat! 

    Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem. 

    Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.

    *[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    12,00 RON
  • Sărătele delicioase cu susan

    Sărătele delicioase cu susan

    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    28,00 RON
  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    29,00 RON
  • Punguța Biscuiți Brăduț
    Nou!

    Punguța Biscuiți Brăduț

    Acești biscuiți cu aluat simplu și fraged, sunt meniți a fi mâncați direct din brad.

     Zăpada este pictată cu acuarelă de zahăr, iar vârful este perfect adaptat unui șnur pentru a fi agățați în crengile verzi ale bradului de Crăciun.

    Sunt ambalați câte 8 în punguțe simple și transparente.

    19,00 RON
  • Punguță biscuiți cu Scortisoară și Ghimbir
    Nou!

    Punguță biscuiți cu Scortisoară și Ghimbir

    Biscuiți delicioși cu unt, scortisoară și ghimbir, ambalați într-o punguță delicată, potrivită pentru un cadou nevinovat sau pentru momente egoiste.

    Sunt biscuiții noștri de sezon rece, cei ce apar în magazinele noastre înaintea primilor fulgi de zăpadă.

    Casanți și fragezi, ne duc cu gândul la povești orientale și cer un moment de reflexie la bucuriile simple ale vieții.

    Punguța conține 6 bucăți.

    15,00 RON
  • Cutie mică biscuiţi ovăz

    Cutie mică biscuiţi ovăz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
    22,00 RON
  • Cutie mare biscuiţi cu ovăz

    Cutie mare biscuiţi cu ovăz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    44,00 RON
  • Plăcintă cu mere și zmeură 4 persoane

    Plăcintă cu mere și zmeură 4 persoane

    Plăcinta cu mere și zmeură...sună banal, dar chiar nu este nevoie de cuvinte pentru a o descrie. E suficient să o gustați. "Simțuri asaltate" este primul lucru care vine în minte. Aluatul breton pe care îl folosim nu are comparație în gust și textură, dar nici în cantitatea de unt folosită. Am putea să-i spunem regele aluaturilor dulci și nu am comite nicio ofensă.
    Amestecul de mere și zmeura, prezent la gust și contrast cu biscuitul breton, echilibrează cu timiditate studiată întregul ansablu. De neratat.

    74,00 RON
  • Brownie Vegan (de post)

    Brownie Vegan (de post)

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    13,00 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    13,00 RON
  • Pain au Chocolat Migdale

    Pain au Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    19,50 RON
  • Pain au Chocolat

    Pain au Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi  dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    10,50 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    21,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    9,00 RON
  • Cozonac vegan

    Cozonac vegan

    Așa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii. 

    57,50 RON
  • New York Roll cu fistic

    New York Roll cu fistic

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    26,00 RON
  • Plăcintă cu mere și zmeură felie

    Plăcintă cu mere și zmeură felie

    Plăcinta cu mere și zmeură...sună banal, dar chiar nu este nevoie de cuvinte pentru a o descrie. E suficient să o gustați. "Simțuri asaltate" este primul lucru care vine în minte. Aluatul breton pe care îl folosim nu are comparație în gust și textură, dar nici în cantitatea de unt folosită. Am putea să-i spunem regele aluaturilor dulci și nu am comite nicio ofensă.
    Amestecul de mere și zmeura, prezent la gust și contrast cu biscuitul breton, echilibrează cu timiditate studiată întregul ansablu. De neratat.

    18,50 RON
  • Clafoutis cu vișine

    Clafoutis cu vișine

    Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
    19,50 RON
  • New York Roll cu ciocolată

    New York Roll cu ciocolată

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Ciocolată! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de ciocolată și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de ciocolată și boabe de cacao mărunțite. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    26,00 RON
  • Cutie biscuIți  vegani si fără gluten

    Cutie biscuIți vegani si fără gluten

    În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!
    24,00 RON
  • Tartă cu fistic

    Tartă cu fistic

    Fistic, fistic, fistic! De 3x fistic! O cremă de fistic copt la bază, o cremă de fistic, lapte și unt la interior, iar deasupra o pasta din frișcă, ciocolată albă și… fistic! Plus, o surpriză delicioasă la interior: confitură de zmeură. O experiență pe care nu vreți să o ratați! De găsit în toate magazinele Pain Plaisir.
    32,00 RON
  • Coș Complet
    Nou!

    Coș Complet

    Coșul conține un cozonac, o cutie cu biscuiți ovăz, vin Secret Barrel, punguta biscuiti ghimbir si scortisoara (5 stelute), o punguță bezele, alaturi de o inimioară textilă realizată handmade.
    200,00 RON
  • Melc cu stafide

    Melc cu stafide

    Modelată perfect dintr-un aluat de croissant rulat cu cremă patisserie și stafide, această delicatesă este tentația franțuzească căreia nu îi poți rezista. Délicieux!
    15,00 RON
  • Choux a la crème

    Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    28,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă