Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Biscuit cu măr DE POST

     O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.

    8,00 RON
  2. Verrine piersici Melba
    Verrine piersici Melba
    23,00 RON
  3. Croissant cu zmeură
    Croissant cu zmeură
    16,00 RON
  4.  Tartă afine de 6 persoane
    Tartă afine de 6 persoane
    110,00 RON
  5.  Tartă afine de 4 persoane
    Tartă afine de 4 persoane
    75,00 RON
  6.  Tartă afine de 1 persoană
    Tartă afine de 1 persoană
    25,00 RON
  7. Clafoutis cu afine
    Clafoutis cu afine
    13,00 RON
  8. Plăcintă cu mere și zmeură

    Plăcinta cu mere și zmeură...sună banal, dar chiar nu este nevoie de cuvinte pentru a o descrie. E suficient să o gustați. "Simțuri asaltate" este primul lucru care vine în minte. Aluatul breton pe care îl folosim nu are comparație în gust și textură, dar nici în cantitatea de unt folosită. Am putea să-i spunem regele aluaturilor dulci și nu am comite nicio ofensă.
    Amestecul de mere și coacăze, prezent la gust și contrast cu biscuitul breton, echilibrează cu timiditate studiată întregul ansablu. De neratat.

    60,00 RON
  9. Éclair ciocolată

    Cremă de cicolată, glazură de ciocolată neagră.

    17,00 RON
  10. Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    17,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă