Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Biscuiţi d'Amour

    Biscuiții d'amour apar pe rafturile noastre, într-o formă sau alta, în luna februarie. Dragostea este prezentă tot timpul în viața noastră, în toate formele - de ce nu ar fi și în forma biscuiților cu ciocolată cu căpșuni? Fragezimea aluatului și gustul bun dat de unt se completează armonios cu ciocolata aceasta inovatoare de la Varlhona.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

    3,50 RON
  2.  Tort "Noi Doi"

    Denumirea "Tort Noi Doi" nu este întâmplătoare, ne-am dorit să avem în vitrina noastră un tort numai bun pentru a fi împărțit de două persoane, așa cum fac prietenii cu timpul și dragostea lor. Compoziția este familiară și în același timp inedită - mousse de vanilie, inimă de caramel crocant și cremă de ciocolată cu lapte. Aceste gusturi și texturi combinate fac din acest tort o mândrie pentru patiserii noștri talentați și iubitori.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

    45,00 RON
  3. Baba au punch

    Indiferent de numele ei (pe românește - Savarină, pe franțuzește - Baba au Rhum), este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi ale copilăriei. Jucăuși cum suntem, am făcut un punch cu suc de fructul pasiunii, portocală, vanilie și rom Matusalem maturat 12 ani, de aici și denumirea de Baba au Punch. Ca să rămânem în nota exotică, am înlocuit crema de vanilie clasică cu una de mango, fină și onctuoasă, întocmai ca un mango mătăsos și bine copt. Îmbibată generos în punch, Brioche tronează mândră pe crema de mango, iar fulgii de migdale caramelizati lărgesc senzația gustativă cu o paletă de textură crocantă și casantă.

    Decorul în formă de inimă din zmeură ne poartă în luna iubirii, ca un mic memento, să nu uităm să iubim.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

    19,00 RON
  4. Éclair Mandarină

    Inspirați de generozitatea sezonului de citrice, am căutat să capturăm prospețimea și aroma mandarinelor în crema care umple acest eclair și credem că ne-a reușit de minune. Proaspăt, lejer și exuberant, ne trimite pe tărâmuri exotice doar prin puterea gustului.

    Livrarea la domiciliu se va face a doua zi, după ora 12:00. Vă mulțumim!

    14,00 RON
  5. Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    6,00 RON
  6. Pain Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 3 batoane de ciocolată 44%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi uşor dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    7,50 RON
  7. Pain Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    9,50 RON
  8. Pain Perdu

    Spiritul practic al mamelor din toate timpurile a reuşit întotdeauna să optimizeze resursele şi aşa s-a născut Pain Perdu. Utilizăm aluatul de croissant pentru a recompune acest desert legendar, îi adăugăm stafide şi îl coacem într-o formă dolofană numai bună cât pentru o porţie îndestulătoare de copilărie.

    6,00 RON
  9. Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    6,00 RON
  10. Foietaj cu Mere

    Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

    Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foetajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

    8,50 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă