Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1.  Tartă afine de 1 persoană
    Afine proaspete, așezate pe un strat de cremă delicată de vanilie, numai bună de servit în zilele de vară.
    29,00 RON
  2. Tartă cu mere, migdale și caramel
    Nou!
    It's that time of the year! Timpul să ne bucurăm de aromele și gusturile specifice toamnei într-o nouă tartă delicioasă. Prima dată când vei mușca din această tartă, vei simți aluatul fraged care îmbrățișează cu tandrețe merele coapte, iar gustul dulce al caramelului topit te va copleși. Textura migdalelor completează această simfonie a gusturilor, aducând o notă crocantă. Descoperă magia toamnei în fiecare felie de tartă cu caramel, mere și migdale!
    25,00 RON
  3. Flan Caramel
    Un clasic al deserturilor franțuzești, numit și "Flan Pâtissier", este faimos pentru cremozitatea sa. Această tartă se distinge prin aluatul său crocant și untos, completat de o umplutură aromată de caramel. Cu o textură bogată și cremoasă, este un desert care rezistă cu succes trecerii timpului. Ideal pentru desertul de la cină sau pentru o gustare rapidă și savuroasă la prânz.
    23,00 RON
  4. New York Rolls cu mandarina
    Ne-am lăsat inspirați de frumusețea și prospețimea sezonului rece (chiar și în mijlocul toamnei) pentru a vă aduce puțină magie într-un desert de neuitat: New York Roll cu Mandarină. Fină, dulce și plină de savoare, crema de mandarină se îmbină perfect cu crocantul inconfundabil al New York Roll-ului nostru. L-am decorat cu perle crocante de ciocolată, ca magia să fie cu adevărat completă. Promitem că-l veți adora da capo al fine!
    26,00 RON
  5. Croissant cu caise
    Să-i dăm caisei ce e al caisei! Adică un croissant proaspăt și bine făcut în care confitul de caise să-și arate savoarea și dulceața cu fiecare mușcătură. Fiecare croissant este întotdeauna făcut din cele mai bune ingrediente. Fraged și delicat, în contrast puternic cu senzația de crocant pe care o întâmpinăm înainte de a gusta. Ceci est un abricot!
    19,00 RON
  6. Cutie biscuIți  vegani si fără gluten
    În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!
    24,00 RON
  7. Clafoutis cu coacăze negre
    Pentru iubitorii de coacăze, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
    19,50 RON
  8. New York Roll cu fistic
    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    26,00 RON
  9. Plăcintă cu dovleac 4 pers
    Unul dintre cele mai așteptate deserturi de sezon s-a întors: plăcinta cu dovleac și nuci. Această delicatesă bogată în arome și texturi, cu un aluat fraged, bogat în unt – denumit Sable Breton, renumit în Bretania - și o umplutură generoasă de dovleac copt și nuci, este un adevărat omagiu adus toamnei. Recomandăm a fi servită cu o cană de ceai caldă aproape
    75,00 RON
  10. Plăcintă cu dovleac și nucă 1 pers
    Unul dintre cele mai așteptate deserturi de sezon s-a întors: plăcinta cu dovleac și nuci. Această delicatesă bogată în arome și texturi, cu un aluat fraged, bogat în unt – denumit Sable Breton, renumit în Bretania - și o umplutură generoasă de dovleac copt și nuci, este un adevărat omagiu adus toamnei. Recomandăm a fi servită cu o cană de ceai caldă aproape
    18,50 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă