Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Galette des Rois

    Galette des Rois este o tartă traditională franceză cu migdale, care se face la început de an. O găsiti la noi toată luna ianuarie. Foetajul cu mult unt se îmbină armonios cu crema intensă de migdale și nuci, făcând din această tartă o plăcere de împărțit la masă.

    Tradiția spune că cel ce va descoperi în ea o figurină de ceramică sau o nucă intreagă devine rege pentru o zi și o să-i meargă bine tot anul. Coronița pentru rege este inclusă în cutie.

    ATENȚIE - include o figurină de ceramică ascunsă în cremă.

    85,00 RON
  2. Galette des Rois 1 felie

    Galette des Rois este o tartă traditională franceză cu migdale, care se face la început de an. O găsiti la noi toată luna ianuarie.

    Foetajul cu mult unt se îmbină armonios cu crema intensă de migdale și nuci, făcând din această tartă o plăcere de savurat.

    Tradiția spune că cel ce va descoperi în ea o figurină de ceramică sau o nucă intreagă devine rege pentru o zi și o să-i meargă bine tot anul. Coronița pentru rege este inclusă în cutie doar pentru tarta întreagă.

    ATENȚIE - felia poate include o figurină de ceramică ascunsă în cremă.

    14,50 RON
  3. Brownie de post

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    8,00 RON
  4. Sărățele cu susan

    Sărățele cu susan.

    15,00 RON
  5. Tartă cu lămâie 4 persoane

    Dulce și acrișoară în același timp, tarta cu lămâie este ideală ca desert după o masă copioasă, dar și ca pauză de dulce în orice moment al zilei. Lămâia proaspătă cu care facem crema are un zang de limonadă, iar untul încorporat cu blândețe garantează o senzație catifelată - ne place tare mult această cremă jucăușă cu papilele!

    Ca să întregească gustul tartei, aluatul fraged, este crocant și dulce, iar pureeul de lămâie confiata aduce un gust usor de amar, care face echilibristica gusturilor să funcționeze de minune.

    În mod tradițional, tarta cu lămâie este acoperită de un strat gros de merengue italian, însă la Pain Plaisir alegem să respectăm tradiția folsind o bezea mică micuță, căci prea mult zahăr ascunde minunatul gust acrișor al lămâii!

    73,00 RON
  6. Tartă lămâie 1 persoană

    Dulce și acrișoară în același timp, tarta cu lămâie este ideală ca desert după o masă copioasă, dar și ca pauză de dulce în orice moment al zilei. Lămâia proaspătă cu care facem crema are un zang de limonadă, iar untul încorporat cu blândețe garantează o senzație catifelată - ne place tare mult această cremă jucăușă cu papilele!

    Ca să întregească gustul tartei, aluatul fraged, este crocant și dulce, iar pureeul de lămâie confiata aduce un gust usor de amar, care face echilibristica gusturilor să funcționeze de minune.

    În mod tradițional, tarta cu lămâie este acoperită de un strat gros de merengue italian, însă la Pain Plaisir alegem să respectăm tradiția folsind o bezea mică micuță, căci prea mult zahăr ascunde minunatul gust acrișor al lămâii!

    22,00 RON
  7.  Tartă lămâie  6 persoane

    Dulce și acrișoară în același timp, tarta cu lămâie este ideală ca desert după o masă copioasă, dar și ca pauză de dulce în orice moment al zilei. Lămâia proaspătă cu care facem crema are un zang de limonadă, iar untul încorporat cu blândețe garantează o senzație catifelată - ne place tare mult această cremă jucăușă cu papilele!

    Ca să întregească gustul tartei, aluatul fraged, este crocant și dulce, iar pureeul de lămâie confiata aduce un gust usor de amar, care face echilibristica gusturilor să funcționeze de minune.

    În mod tradițional, tarta cu lămâie este acoperită de un strat gros de merengue italian, însă la Pain Plaisir alegem să respectăm tradiția folsind o bezea mică micuță, căci prea mult zahăr ascunde minunatul gust acrișor al lămâii!

    106,00 RON
  8. Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    17,00 RON
  9. Éclair ciocolată

    Cremă de cicolată, glazură de ciocolată neagră.

    17,00 RON
  10. Amandină 1 persoană (fără gluten)

    Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandina are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

    Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    25,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă