Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 1. Crackers cu seminte
  Pentru o gustare rapidă și delicioasă, încearcă acești crackers vegani cu semințe de in, floarea-soarelui, susan, mei și mac, dospiți cu maia și copți a doua zi. Recomandăm să îi savurezi cu brânzeturi, hummus sau, de ce nu, chiar și cu o bere artizanală.
  14,00 RON
 2. Clafoutis cu vișine
  Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
  19,50 RON
 3. Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure
  Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
  18,00 RON
 4. Croissant căpșuni
  Croissantul cu confitură de căpșuni. O simfonie de gusturi într-un foietaj care ți se topește în gură.
  20,00 RON
 5. Tartă cu căpșuni 1 pers
  Primăvara într-o tartă! Vanilia delicată, căpșunile parfumate și aluatul fraged perfect, alcătuiesc această tartă pentru toate gusturile. Fără a avea mult zahăr, satisface apetitul pentru desert fără a produce senzația de greutate. Un sfârșit potrivit pentru o masă gustoasă!
  29,00 RON
 6. New York Roll cu ciocolată
  Nou!
  Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Ciocolată! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de ciocolată și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de ciocolată și boabe de cacao mărunțite. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
  21,00 RON
 7. Tartă cu zmeură 1 persoană
  Nou!
  Zmeură proaspătă, cremă de vanilie, aluat fraged... Toate combinate într-o tartă absolut delicioasă și răcoritoare.
  30,00 RON
 8. Melc cu stafide
  Modelată perfect dintr-un aluat de croissant rulat cu cremă patisserie și stafide, această delicatesă este tentația franțuzească căreia nu îi poți rezista. Délicieux!
  15,00 RON
 9. Tort “Noi Sase”
  Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel
  200,00 RON
 10. Choux a la crème

  O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

  Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

  28,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă