Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  1. Tartă lămâie  1 persoană

    Dulce și acrișoară în același timp, tarta cu lămâie este ideală ca desert după o masă copioasă, dar și ca pauză de dulce în orice moment al zilei. Lămâia proaspătă cu care facem crema are un zang de limonadă, iar untul încorporat cu blândețe garantează o senzație catifelată - ne place tare mult această cremă jucăușă cu papilele!

    Ca să întregească gustul tartei, aluatul fraged, este crocant și dulce, iar pureeul de lămâie confiata aduce un gust usor de amar, care face echilibristica gusturilor să funcționeze de minune.

    În mod tradițional, tarta cu lămâie este acoperită de un strat gros de merengue italian, însă la Pain Plaisir alegem să respectăm tradiția folsind o bezea mică micuță, căci prea mult zahăr ascunde minunatul gust acrișor al lămâii!

  2.  Tartă lămâie  6 persoane

    Dulce și acrișoară în același timp, tarta cu lămâie este ideală ca desert după o masă copioasă, dar și ca pauză de dulce în orice moment al zilei. Lămâia proaspătă cu care facem crema are un zang de limonadă, iar untul încorporat cu blândețe garantează o senzație catifelată - ne place tare mult această cremă jucăușă cu papilele!

    Ca să întregească gustul tartei, aluatul fraged, este crocant și dulce, iar pureeul de lămâie confiata aduce un gust usor de amar, care face echilibristica gusturilor să funcționeze de minune.

    În mod tradițional, tarta cu lămâie este acoperită de un strat gros de merengue italian, însă la Pain Plaisir alegem să respectăm tradiția folsind o bezea mică micuță, căci prea mult zahăr ascunde minunatul gust acrișor al lămâii!

  3. Tort Forêt-Noire 1 persoană  FĂRĂ GLUTEN

    Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.

    Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.

    Ideală pentru 1 persoană, dar merge și împărțită dacă vă simiți generoși.

  4. Tort Forêt-Noire 6 persoane FĂRĂ GLUTEN

    Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.

    Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.

     Tort pentru 6 persoane gurmande.

  5. Éclair Vanilie
    Eclair vanilie nu are nevoie de prezentare. Un eclair clasic, făcut cu toată grija la execuție și ingrediente, este umplut cu o cremă mătăsoasă de vanilie "homemade" și glazurat cu o glazură fină cu ciocolată albă și...vanilie.
  6. Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  7.  Tort "Noi Doi"

    Denumirea "Tort Noi Doi" nu este întâmplătoare, ne-am dorit să avem în vitrina noastră un tort numai bun pentru a fi împărțit de două persoane, așa cum fac prietenii cu timpul și dragostea lor. Compoziția este familiară și în același timp inedită - mousse de vanilie, inimă de caramel crocant și cremă de ciocolată cu lapte. Aceste gusturi și texturi combinate fac din acest tort o mândrie pentru patiserii noștri talentați și iubitori.

  8. Éclair ciocolată neagră

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Cofetarii noștri iubesc contrastul dintre crema fină și aluatul aproape rugos, dar și constrastul dintre gustul intens al ciocolatei și gustul neutru al cojii de eclair. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

  9. Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

  10. Prăjitură cu prune și nuci (fără gluten)

    Chiar dacă nu conține gluten, această felie de prăjitură are consistența unui chec aerat și ușor. Făina de castane, migdalele și nucile măcinate nu doar că susțin arhitectural prunele, ci aduc și o explozie de gust. Prunele ușor acrișoare și umede sunt puse în valoare de această combinație inedită.

    Fabricata într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă