Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură.
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 1. Cozonac Enchanté

  Cozonacul nostru încântat are un miez pufos, umplutură bogată de cacao și nucă, iar în aluat are presărate stafide și portocale confiate. Îl coacem în cuptorul cu vatră, rămânând astfel moale mai multe zile. 

  80,00 RON
 2. Coș Complet
  Coșul conține un cozonac, o cutie cu biscuiți ovăz, vin Château Haut Closet, punguță de sărățele cu susan, o punguță bezele, alaturi de o inimioară textilă realizată handmade.
  170,00 RON
 3. Tort ciocolată și zmeură 8 pers
  Tort ciocolată și zmeură 8 pers
  220,00 RON
 4. Éclair fistic
  Éclair fistic
  18,00 RON
 5. Tort ciocolată și zmeură 6 pers
  Tort ciocolată și zmeură 6 pers
  165,00 RON
 6. Tort ciocolată și zmeură 2 pers
  Tort ciocolată și zmeură 2 pers
  55,00 RON
 7. Choux a la crème

  O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

  Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Nucile pecan caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

  25,00 RON
 8. Foitaj cu Mere

  Abundența de mere de la piață ne-a inspirat să capturăm gustul merelor coapte într-un foietaj clasic, bine copt și alintat cu puțin zahăr brun, pentru extra crocantețe.

  Coapte îndelung, merele se caramelizează frumos, dezvoltând un gust deosebit și o textură mătăsoasă. Foitajul cu unt, mult unt ridică la un alt nivel o simplă plăcintă cu mere.

  13,00 RON
 9. Coș Paște
  Coș complet de Paște de la Pain Plaisir, pentru cei dragi. Coșul conține un Cozonac Enchanté, o pască delicioasă cu vanilie și stafide, un vin Château Haut Closet, o punguță de bezele, o punguță de biscuiți iepuraș din aluat fraged și o inimioară textilă realizată handmade..
  200,00 RON
 10. Coș Iepuraș
  Un coș cadou foarte simpatic de oferit celor dragi. Conține o punguță de biscuiți iepuraș, o punguță de bezele, cutie praline ciocolată și un brownie.
  50,00 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă