Patiserie
-
Nou!Descoperiți magia gustului cu noul Pain Suisse - un deliciu fin și rafinat, care îmbină textura aerată și crocantă a aluatului de croissant, pliat într-o formă elegantă de dreptunghi. După coacere, acesta dezvăluie o cremă catifelată de cafea, îmbietoare și plină de savoare. Pentru un plus de răsfăț, Pain Suisse este acoperit cu un strat de cacao, oferindu-vă o experiență culinară memorabilă.20,00 RON
-
Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă.25,00 RON
-
Originar din Germania, preluat de francezi și realizat de români la Pain Plaisir, versiunea noastră de tort Forêt-Noire este puțin mai modernă.
Nu conține gluten, este ușoară ca un fulg de nea, dar plină de gust. Cireșele confiate și ciocolata neagră, cu gust intens, potențat de Kirsch-ul de cireșe, sunt echilibrate perfect de mousse-ul de vanilie domol și fin.
Ideală pentru 1 persoană, dar merge și împărțită dacă vă simiți generoși.
35,00 RON -
Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă.
150,00 RON