Produsele noastre
-
Nou!
Verrine piersici Melba
Un nou desert care promite să fie alegerea perfectă pentru momentele de răsfăț dulce: Verrine piersici Melba. O experiență modernă și elegantă ce îmbină perfect texturile și aromele specifice verii. Un blat pufos din făină de migdale ce oferă o bază perfectă pentru crema pâtissière, peste care se adaugă un jeleu din fructe de pădure, completat de piersici poșate și decorat cu frișcă mascarpone și fulgi de migdale prăjite.28,00 RON -
Tort “Noi Sase”
Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel200,00 RON -
Nou!
Croissant cu zmeură
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a muşca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Confitul de zmeură din interior dulce-acrișor te duce clar cu gândul la vacanță.23,00 RON -
Melc cu brânză dulce, stafide și vanilie
Modelată perfect dintr-un aluat de croissant rulat cu brânză dulce, stafide si vanilie această delicatesă este tentația franțuzească căreia nu îi poți rezista. Délicieux!16,00 RON -
Crackers cu seminte
Pentru o gustare rapidă și delicioasă, încearcă acești crackers vegani cu semințe de in, floarea-soarelui, susan, mei și mac, dospiți cu maia și copți a doua zi. Recomandăm să îi savurezi cu brânzeturi, hummus sau, de ce nu, chiar și cu o bere artizanală.14,00 RON -
Punguta 5 Biscuiti ovaz
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.13,00 RON -
Biscuit fursec cu unt
Fursecuri fine cu nuci macinate ,fragede si mici cu aroma delicioasa de unt care se topesc pur si simplu in gura, ușor de servit pentru evenimente sau aperitiv20,00 RON -
Felie pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie
Se combina in aceasta pasca reinterpretata, atat gustul delicios de pasca dar si textura si vizualul unui cheesecake. O sa fie dragoste la prima vedere22,50 RON -
Pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie
Se combina in aceasta pasca reinterpretata, atat gustul delicios de pasca dar si textura si vizualul unui cheesecake. O sa fie dragoste la prima vedere!135,00 RON -
Croissant cu fistic
Croissant bicolor alb/verde, umplut dupa coacere cu crema de fistic si fistic tocat pe deasupra.25,00 RON -
Tartă cu zmeură 1 persoană
Zmeura proaspătă se întâlnește cu crema fină de vanilie și cu jeleul răcoritor din fructe de pădure, totul într-o coajă de tartă crocantă din aluat cu făină de migdale. O experiență rafinată și echilibrată pentru toți pasionații de deserturi.30,00 RON -
Cros Pujol - LA BARBACANE
"Mirosiți, Gustați ….. Zâmbiți" Caracterizat printr-o explozie de arome citrice, de mango, papaya și litchi, gustul acestui vin este învăluit de note florale și de pepene galben. Cu o aciditate plăcuta și un aftertaste fresh datorat ușoarelor note de menta, La Barbacane se face remarcat prin delicatețea aromelor și subtilitatea corpolenței vinului. Varietate: Muscat, Sauvignon Regiune: Provence, Franța55,00 RON -
Cros Pujol - LE BASTION
Curajosul Syrah s-a căsătorit cu Viognier pentru un amestec absolut îndrăzneț. Un vin flexibil, își impune prezența ușoară prin gustul exuberant compus din aromele de mirodenii, fructe roșii, zmeură și note de lemn dulce. Totul se rezumă la o alianță perfectă intre șarmul prestigios al condimentelor specifice Syrah și eleganța florală cu care încântă Viognier. Aromele cu reflexe strălucitoare ale fructelor și cel al mirodeniilor întâmpină nasul într-un dans olfactiv misterios, urmat fiind de cel al cireșelor negre și afinelor. Vinul este personalizat de un Syrah îndrăzneț și vibrant care reflectă terrior-ul zone Languedoc. Se consumă alături de paste, carne de vită sau carne de vițel, brânzeturi. Varietăți: Syrah, Viognier Regiune: Pays d’Oc, Franța55,00 RON -
PROSECCO EXTRA DRY
Este un vin spumant revigorant, care prezintă în gust, note de măr verde, acacia și flori de iasomie. Bulele elegante și aroma persistentă sunt specifice varietății de struguri Glera. Varietate: Glera Regiune: Provincia di Treviso70,00 RON -
CAVA BRUT ROSÉ
Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania70,00 RON -
Anemonă
Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.
Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.
13,50 RON -
Pain au Chocolat Migdale
Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.
Cine poate să-l mănânce pe tot?
19,50 RON -
Éclair caramel
Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.
La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.
Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.
22,00 RON -
Biscuit cu măr
O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.
10,50 RON -
Clafoutis cu vișine
Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.19,50 RON -
Choux a la crème
O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.
Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.
28,00 RONCutie biscuIți vegani si fără gluten
În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!22,00 RONPâine fără gluten
Recomandată persoanelor intolerante la gluten, reprezintă o bună alternativă pentru satisfacerea dorinţei de pâine.
Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.
29,00 RONPâine cu făină de hrişcă şi seminţe
O pâine bogată în fibre și foarte săţioasă, destinată celor care apreciază gustul deosebit al făinii de hrișcă. Realizată dintr-un amestec de făînă albă de grâu, făină integrală de grâu şi făină integrală de hrişca, mai conţine și multe seminţe de in, floarea soarelui şi hrişca.
Nu conţine drojdie.
41,65 RON