Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă
  • Verrine piersici Melba
    Nou!

    Verrine piersici Melba

    Un nou desert care promite să fie alegerea perfectă pentru momentele de răsfăț dulce: Verrine piersici Melba. O experiență modernă și elegantă ce îmbină perfect texturile și aromele specifice verii. Un blat pufos din făină de migdale ce oferă o bază perfectă pentru crema pâtissière, peste care se adaugă un jeleu din fructe de pădure, completat de piersici poșate și decorat cu frișcă mascarpone și fulgi de migdale prăjite.
    28,00 RON
  • Tort “Noi Sase”

    Tort “Noi Sase”

    Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel
    200,00 RON
  • Croissant cu zmeură
    Nou!

    Croissant cu zmeură

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a muşca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Confitul de zmeură din interior dulce-acrișor te duce clar cu gândul la vacanță.
    23,00 RON
  • Melc cu brânză dulce, stafide și vanilie

    Melc cu brânză dulce, stafide și vanilie

    Modelată perfect dintr-un aluat de croissant rulat cu brânză dulce, stafide si vanilie această delicatesă este tentația franțuzească căreia nu îi poți rezista. Délicieux!
    16,00 RON
  • Crackers cu seminte

    Crackers cu seminte

    Pentru o gustare rapidă și delicioasă, încearcă acești crackers vegani cu semințe de in, floarea-soarelui, susan, mei și mac, dospiți cu maia și copți a doua zi. Recomandăm să îi savurezi cu brânzeturi, hummus sau, de ce nu, chiar și cu o bere artizanală.
    14,00 RON
  • Punguta 5 Biscuiti ovaz

    Punguta 5 Biscuiti ovaz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
    13,00 RON
  • Biscuit fursec cu unt

    Biscuit fursec cu unt

    Fursecuri fine cu nuci macinate ,fragede si mici cu aroma delicioasa de unt care se topesc pur si simplu in gura, ușor de servit pentru evenimente sau aperitiv
    20,00 RON
  • Felie pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Felie pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Se combina in aceasta pasca reinterpretata, atat gustul delicios de pasca dar si textura si vizualul unui cheesecake. O sa fie dragoste la prima vedere
    22,50 RON
  • Pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Se combina in aceasta pasca reinterpretata, atat gustul delicios de pasca dar si textura si vizualul unui cheesecake. O sa fie dragoste la prima vedere!
    135,00 RON
  • Croissant cu fistic

    Croissant cu fistic

    Croissant bicolor alb/verde, umplut dupa coacere cu crema de fistic si fistic tocat pe deasupra.
    25,00 RON
  • Tartă cu zmeură 1  persoană

    Tartă cu zmeură 1 persoană

    Zmeura proaspătă se întâlnește cu crema fină de vanilie și cu jeleul răcoritor din fructe de pădure, totul într-o coajă de tartă crocantă din aluat cu făină de migdale. O experiență rafinată și echilibrată pentru toți pasionații de deserturi.
    30,00 RON
  • Cros Pujol - LA BARBACANE

    Cros Pujol - LA BARBACANE

    "Mirosiți, Gustați ….. Zâmbiți" Caracterizat printr-o explozie de arome citrice, de mango, papaya și litchi, gustul acestui vin este învăluit de note florale și de pepene galben. Cu o aciditate plăcuta și un aftertaste fresh datorat ușoarelor note de menta, La Barbacane se face remarcat prin delicatețea aromelor și subtilitatea corpolenței vinului. Varietate: Muscat, Sauvignon Regiune: Provence, Franța
    55,00 RON
  • Cros Pujol - LE BASTION

    Cros Pujol - LE BASTION

    Curajosul Syrah s-a căsătorit cu Viognier pentru un amestec absolut îndrăzneț. Un vin flexibil, își impune prezența ușoară prin gustul exuberant compus din aromele de mirodenii, fructe roșii, zmeură și note de lemn dulce. Totul se rezumă la o alianță perfectă intre șarmul prestigios al condimentelor specifice Syrah și eleganța florală cu care încântă Viognier. Aromele cu reflexe strălucitoare ale fructelor și cel al mirodeniilor întâmpină nasul într-un dans olfactiv misterios, urmat fiind de cel al cireșelor negre și afinelor. Vinul este personalizat de un Syrah îndrăzneț și vibrant care reflectă terrior-ul zone Languedoc. Se consumă alături de paste, carne de vită sau carne de vițel, brânzeturi. Varietăți: Syrah, Viognier Regiune: Pays d’Oc, Franța
    55,00 RON
  • PROSECCO EXTRA DRY

    PROSECCO EXTRA DRY

    Este un vin spumant revigorant, care prezintă în gust, note de măr verde, acacia și flori de iasomie. Bulele elegante și aroma persistentă sunt specifice varietății de struguri Glera. Varietate: Glera Regiune: Provincia di Treviso
    70,00 RON
  • CAVA BRUT ROSÉ

    CAVA BRUT ROSÉ

    Cramele Rabetllat I Vidal au creat vinul spumant rosé, utilizând soiurile de struguri Trepat și Garnatxa (Grenache) prin metoda tradițională. După prima fermentație, sticlele de vin sunt stocate în cava (pivnițe) minim 15 luni, pentru a elibera complexitatea aromelor în timpul celei de-a doua fermentații. Filtrat la momentul optim, Cava Rose Brut își etalează bulele fine și elegante la momentul deschiderii. Foarte prezente sunt aromele de căpșune și coacăze roșii, vinul având o aciditate bine echilibrată, un final persistent și plăcut. Varietate: Trepat, Garnatxa Regiune: Penedes, Spania
    70,00 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    13,50 RON
  • Pain au Chocolat Migdale

    Pain au Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    19,50 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    22,00 RON
  • Biscuit cu măr

    Biscuit cu măr

    O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.

    10,50 RON
  • Clafoutis cu vișine

    Clafoutis cu vișine

    Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
    19,50 RON
  • Choux a la crème

    Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    28,00 RON
  • Cutie biscuIți  vegani si fără gluten

    Cutie biscuIți vegani si fără gluten

    În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!
    22,00 RON
  • Pâine fără gluten

    Pâine fără gluten

    Recomandată persoanelor intolerante la gluten, reprezintă o bună alternativă pentru satisfacerea dorinţei de pâine.

    Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    29,00 RON
  • Pâine cu făină de hrişcă şi seminţe

    Pâine cu făină de hrişcă şi seminţe

    O pâine bogată în fibre și foarte săţioasă, destinată celor care apreciază gustul deosebit al făinii de hrișcă. Realizată dintr-un amestec de făînă albă de grâu, făină integrală de grâu şi făină integrală de hrişca, mai conţine și multe seminţe de in, floarea soarelui şi hrişca. 

    Nu conţine drojdie.

    41,65 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă