Produsele noastre

Ne place ce facem şi în fiecare zi onorăm angajamentul de a face produse proaspete şi gustoase.


Paine | Patiserie | Accesorii

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Cros Pujol - LE BASTION

    Cros Pujol - LE BASTION

    Curajosul Syrah s-a căsătorit cu Viognier pentru un amestec absolut îndrăzneț. Un vin flexibil, își impune prezența ușoară prin gustul exuberant compus din aromele de mirodenii, fructe roșii, zmeură și note de lemn dulce. Totul se rezumă la o alianță perfectă intre șarmul prestigios al condimentelor specifice Syrah și eleganța florală cu care încântă Viognier. Aromele cu reflexe strălucitoare ale fructelor și cel al mirodeniilor întâmpină nasul într-un dans olfactiv misterios, urmat fiind de cel al cireșelor negre și afinelor. Vinul este personalizat de un Syrah îndrăzneț și vibrant care reflectă terrior-ul zone Languedoc. Se consumă alături de paste, carne de vită sau carne de vițel, brânzeturi. Varietăți: Syrah, Viognier Regiune: Pays d’Oc, Franța
    55,00 RON
  • Cros Pujol - LA BARBACANE

    Cros Pujol - LA BARBACANE

    "Mirosiți, Gustați ….. Zâmbiți" Caracterizat printr-o explozie de arome citrice, de mango, papaya și litchi, gustul acestui vin este învăluit de note florale și de pepene galben. Cu o aciditate plăcuta și un aftertaste fresh datorat ușoarelor note de menta, La Barbacane se face remarcat prin delicatețea aromelor și subtilitatea corpolenței vinului. Varietate: Muscat, Sauvignon Regiune: Provence, Franța
    55,00 RON
  • Pandișpan cu vișine și migdale DE POST

    Pandișpan cu vișine și migdale DE POST

    Am pus la dospit un desert care ne trimite în copilărie, pe care ne dorim să-l savurați cu aceeași bucurie de neînlocuit cu care o făceați atunci. Mai are nevoie de alte descrieri? Pandișpanul cu vișine. Un mini-chec pufos din lapte de migdale, cu pastă de vanilie, vișine și fulgi de migdale. Produsul este de post & vegan.
    13,50 RON
  • Felie pasca cu branza dulce, stafide si vanilie
    Nou!

    Felie pasca cu branza dulce, stafide si vanilie

    Sărbătoarea Paștelui este marcată prin ouă roșii și Pască. Suntem bucuroși să vă oferim Pasca Pain Plaisir crescută si coaptă cu grijă și pasiune, de mâini dibace în brutăria noastră.
    22,50 RON
  • Tort “Noi Sase”

    Tort “Noi Sase”

    Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel
    200,00 RON
  • Baba au rhum
    Nou!

    Baba au rhum

    Indiferent de numele ei (pe românește-Savarină, pe franțuzește-Baba au Rhum), este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi ale copilăriei. Contine o crema fina cu vanilie, mandarina, mascarpone si unt, deasupra unei gogosele bine insiropate.
    30,00 RON
  • Mini baghetă cu salam Chorizo

    Mini baghetă cu salam Chorizo

    Ideală pentru un snack rapid sau la Aperitivo, mini bagheta cu salam Chorizo satisface foamea şi lasă poveştile să curgă lin. 

    9,90 RON
  • Croissant cu Kimchi si Gouda
    Nou!

    Croissant cu Kimchi si Gouda

    Croissant sarat, umplut cu kimchi, branza gouda si sos bechamel.
    23,00 RON
  • Quiche cu ciurperci, patrunjel si crema de naut
    Nou!

    Quiche cu ciurperci, patrunjel si crema de naut

    Produs de post quiche cu ciuperci, patrunjel, ceapa si usturoi, umplut cu crema de naut.
    15,00 RON
  • Croissant cu mortadella, parmesan și trufe negre

    Croissant cu mortadella, parmesan și trufe negre

    Un croissant proaspăt și bine făcut este inegalabil. Însă, un croissant proaspăt și bine făcut cu Mortadella, Parmezan și Trufe Negre este o experiență gourmet care-ți permite să descoperi rapid savoarea inegalabilă a Italiei. Dedicat iubitorilor de arome rafinate, care apreciază combinațiile inedite.
    22,00 RON
  • Unt cu masline kalamata

    Unt cu masline kalamata

    Nimic mai simplu decât un unt aromatizat pentru a accesoriza un aperitiv sau chiar o masă gândită și plănuită cu atenție. Cine zice că trebuie să fie complicat? Varianta noastră câștigătoare pentru untul cu masline kalamata este alături de pâinea țărănească, tăiată grosier, în toată simplitatea lui și poate un fulg de sare Maldon pentru gurmanzii doritori de sare.
    26,00 RON
  • Quiche Lorraine

    Quiche Lorraine

    Termenul „quiche” provine din germanul „Kuchen”, ce desemnează o gamă largă de tarte sărate cu diferite umpluturi. Crusta, un aluat fraged cu unt și umplutura generoasă, în strat gros se îmbină perfect.

    21,00 RON
  • Foitaj cu brânză de capră și susan

    Foitaj cu brânză de capră și susan

    Foitaj cu brânză de capră și susan
    19,50 RON
  • ALENDORF RIESLING

    ALENDORF RIESLING

    Este un vin savuros, care dezvaluie note proaspete de mar, lamaie si caise. Finisajul este prelung si persistent.
    85,00 RON
  • RIOJA RESERVA

    RIOJA RESERVA

    Lopez de Haro Reserva etaleaza note spicy, corpolenta, cacao si ciocolata, taninuri dulci, profunzime si complexitate.
    85,00 RON
  • RIOJA CRIANZA

    RIOJA CRIANZA

    Crianza petrece cu doar 4 luni mai putin in butoaie de stejar fata de Reserva, avand si o mica proportie de Garnacha si Graciano in compozitie.Nivelul de alcool moderat la 13,5%. Mixul de butoaie frantuzesti si americane in care a petrecut 16 luni, plus aportul celor 3 soiuri au dus la un vin complex olfactiv si gustativ, bine echilibrat, din care se pot recunoaste note de lemn, de fructe rosii si negre de padure, cola, vanilie, cacao. Exceleaza tactil prin dulceata strugurelui copt bazata pe o aciditate peste medie, specifica zonei, insotita de un tanin marunt, incitant. Cere carne rosie fiind activ, rebel.
    60,00 RON
  • POUILLY FUME

    POUILLY FUME

    Marna (o rocă sedimentară între argilă și calcar) din Boisgibault aduce un caracter dens și catifelat vinului alb, Fumé de Pouilly. Aromele generoase de fructe coapte, precum ananasul, coacăzele negre și florile de portocal, se dezvăluie în mod generos, completate de o bună mineralitate și prospețime.
    130,00 RON
  • SANCERRE

    SANCERRE

    Un vin din gama Cuvée 'Tradition', un Sancerre clasic, produs din struguri cultivati pe celebrele soluri de silex (piatră de var).
    145,00 RON
  • EGA

    EGA

    Monte del Frà Garganega "EGA"
    65,00 RON
  • LA VIE EN ROSE

    LA VIE EN ROSE

    Vin rose cuvee clasic, recoltat noaptea, intens si proaspat, tipic Provance, rose somon cu nas intens cu note de citrice si trena florala. Pe cerul gurii este complex, bogat si puternic de grapefruit rose. Final cu o mare persistenta aromatica cu prospetime fermecatoare.
    75,00 RON
  • Platou Mini choux a la crème
    Nou!

    Platou Mini choux a la crème

    Platou 16 Mini Choux a la crème
    95,00 RON
  • Platou Mini pain au chocolat
    Nou!

    Platou Mini pain au chocolat

    Platou 10 mini pain au chocolat
    65,00 RON
  • Platou Mini quiche
    Nou!

    Platou Mini quiche

    Platou 8 mini quiche lorraine si 8 mini quiche legume
    100,00 RON
  • Platou Mini sandwich
    Nou!

    Platou Mini sandwich

    Platou 5 mini sandwich cu mortadella și 5 mini sandwich cu brânză de capră
    130,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă