Pâine
Dospirea lungă la rece dezvoltă gustul savuros şi crusta subţire şi crocantă care ne place atât de mult. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
-
Baghetă franţuzească, cu miez puţin, alveolat şi o crustă crocantă şi subţire. Alegerea perfectă pentru toate mesele. Dă bine și la braț în drum spre casă, semn de grijă și preocupare pentru lucruri mici și bune.
Pont pentru cei interesați: modalitatea perfectă de a o tăia este la unghi de 45 grade, rezultând in felii mai lungi. Grosimea nu se discută, ține strict de preferința fiecăruia sau de intenția de servire.
9,90 RON -
Pâine cu miez pufos și gust echilibrat, creată dintr-un mix de făinuri premium și malț aromat. Aluatul nostru își trage forța și structura din făina T550, care oferă volum, elasticitate și o textură aerată. Făina T480 adaugă finețe și un miez delicat, aproape catifelat, în timp ce făina T130 îmbogățește gustul cu note rustice, de nucă și cereale coapte, contribuind și la un profil nutrițional superior. Malțul desăvârșește rețeta, activând fermentația naturală și aducând o culoare aurie cojii, cu o notă subtil dulceagă, caramelizată. Rezultatul este un miez pufos, uniform și ușor elastic, cu o textură mătăsoasă, bine susținută. Coaja – subțire, ușor lucioasă și elastică – completează armonios gustul, echilibrând dulceața naturală a malțului cu tonurile cerealiere ale făinii T130. Ideală pentru toasturi dulci sau sărate. Textura moale la interior și crocantă la exterior o face perfectă pentru prăjire.22,00 RON
-
Moale şi fină, este o pâine de inspiraţie italienească, cu ulei de măsline extravirgin din belşug, spre deliciul papilelor exigente. O recomandăm pentru mai toate asocierile de gusturi, la toate mesele.
Este alveolata iregulat, rodul hidratării ridicate și fermentării lungi la temperaturi scăzute, astfel că se pretează bine pentru un sandwich tăiată pe lateral, aviz amatorilor!
13,00 RON -
Clasica Pain de campagne din Franţa, cu un amestec de făină integrală de grâu, făină aurie de grâu și făină de secară, are o coajă suficient de groasă cât să satisfacă amatorii de colţ, echilibrându-se armonios cu miezul alveolat şi uşor umed.
Gustul inconfundabil este dat de coacerea îndelungată la temperatura ideală pentru a dezvolta această crustă atât de apreciată.
O pâine întreagă cântăreşte 1,5 KG, preţul afişat este pentru întreaga cantitate.
66,00 RON -
Clasica Pain de campagne din Franţa, cu un amestec de făină integrală de grâu, făină aurie de grâu și făină de secară, are o coajă suficient de groasă cât să satisfacă amatorii de colţ, echilibrându-se armonios cu miezul alveolat şi uşor umed.
Gustul inconfundabil este dat de coacerea îndelungată la temperatura ideală pentru a dezvolta această crustă atât de apreciată.
O pâine întreagă cântăreşte 1,5 KG, preţul afişat este pentru o jumătate de pâine tăiată, minim 700 grame.
33,00 RON -
Această făină este măcinată la moară de piatră, păstrând astfel mai multe calităţi nutritive, dar şi un gust special. Este pâinea care se apropie cel mai mult de gustul acrişor al renumitului San Francisco sourdough.
Crusta este subţire şi gustoasă, iar miezul bogat, cu alveole mici şi regulate o fac o candidată perfectă pentru sandwichuri.
O pâine întreagă cântăreşte 1,2 Kg, preţul afişat este pentru intreaga cantitate.
56,40 RON