Produsele noastre
-
Pâine intermediară jumătate
Această făină este măcinată la moară de piatră, păstrând astfel mai multe calităţi nutritive, dar şi un gust special. Este pâinea care se apropie cel mai mult de gustul acrişor al renumitului San Francisco sourdough.
Crusta este subţire şi gustoasă, iar miezul bogat, cu alveole mici şi regulate o fac o candidată perfectă pentru sandwichuri.
O pâine întreagă cântăreşte 1,2 Kg, preţul afişat este pentru o jumătate de pâine tăiată, 600 grame.
28,80 RON -
Pâine intermediară întreagă
Această făină este măcinată la moară de piatră, păstrând astfel mai multe calităţi nutritive, dar şi un gust special. Este pâinea care se apropie cel mai mult de gustul acrişor al renumitului San Francisco sourdough.
Crusta este subţire şi gustoasă, iar miezul bogat, cu alveole mici şi regulate o fac o candidată perfectă pentru sandwichuri.
O pâine întreagă cântăreşte 1,2 Kg, preţul afişat este pentru intreaga cantitate.
57,60 RON -
Pâine ţărănească jumătate
Clasica Pain de campagne din Franţa, cu un amestec de făină integrală de grâu, făină aurie de grâu și făină de secară, are o coajă suficient de groasă cât să satisfacă amatorii de colţ, echilibrându-se armonios cu miezul alveolat şi uşor umed.
Gustul inconfundabil este dat de coacerea îndelungată la temperatura ideală pentru a dezvolta această crustă atât de apreciată.
O pâine întreagă cântăreşte 1,5 KG, preţul afişat este pentru o jumătate de pâine tăiată, minim 700 grame.
33,75 RON -
Pâine ţărănească întreagă
Clasica Pain de campagne din Franţa, cu un amestec de făină integrală de grâu, făină aurie de grâu și făină de secară, are o coajă suficient de groasă cât să satisfacă amatorii de colţ, echilibrându-se armonios cu miezul alveolat şi uşor umed.
Gustul inconfundabil este dat de coacerea îndelungată la temperatura ideală pentru a dezvolta această crustă atât de apreciată.
O pâine întreagă cântăreşte 1,5 KG, preţul afişat este pentru întreaga cantitate.
67,50 RON -
Pâine cu făină integrală de grâu şi seminţe de dovleac jumatate
O pâine foarte săţioasă şi hrănitoare, de 10 ani nu încetează să ne încânte prin profunzimea gustului şi textura complexă. Faina integrală de grâu și cantitatea generoasă de semințe de dovleac ușor prăjite fac minuni împreună.
O pâine intreagă cantăreste 1 KG, prețul afișat este pentru o jumătate de pâine tăiată, minim 500 grame.
26,50 RON -
Pâine cu făină integrală de grâu şi seminţe de dovleac intreaga
O pâine foarte săţioasă şi hrănitoare, de 10 ani nu încetează să ne încânte prin profunzimea gustului şi textura complexă. Faina integrală de grâu și cantitatea generoasă de semințe de dovleac ușor prăjite fac minuni împreună.
O pâine intreagă cantăreste 1 KG.
53,00 RON -
Pâine cu făină integrală de grâu jumatate
Se spune că simplitatea este cea mai înalta formă a sofisticării, iar această pâine cu faină integrală de grâu susţine această afirmaţie în mod categoric. Gustul bogat și simplu o face extrem de versatilă pentru toate ideile de masă, aducând un aport nutritiv mai ridicat.
O pâine intreagă cantăreste 1 KG, prețul afișat este pentru o jumătate de pâine tăiată, minim 500 grame.
21,50 RON -
Pâine cu făină integrală de grâu intreagă
Se spune că simplitatea este cea mai înalta formă a sofisticării, iar această pâine cu faină integrală de grâu susţine această afirmaţie în mod categoric. Gustul bogat și simplu o face extrem de versatilă pentru toate ideile de masă, aducând un aport nutritiv mai ridicat.
O pâine intreagă cantăreste 1 KG.
43,00 RON -
Baghetă cu 5 seminţe
Baghetă franțuzească cu crustă fină şi crocantă, conţine un amestec generos de 5 seminţe - in, mei, mac, susan și florea soarelui, care îi conferă un gust bogat şi echilibrat.
11,50 RON -
Baghetă
Baghetă franţuzească, cu miez puţin, alveolat şi o crustă crocantă şi subţire. Alegerea perfectă pentru toate mesele. Dă bine și la braț în drum spre casă, semn de grijă și preocupare pentru lucruri mici și bune.
Pont pentru cei interesați: modalitatea perfectă de a o tăia este la unghi de 45 grade, rezultând in felii mai lungi. Grosimea nu se discută, ține strict de preferința fiecăruia sau de intenția de servire.
10,50 RON -
Ciabatta
Moale şi fină, este o pâine de inspiraţie italienească, cu ulei de măsline extravirgin din belşug, spre deliciul papilelor exigente. O recomandăm pentru mai toate asocierile de gusturi, la toate mesele.
Este alveolata iregulat, rodul hidratării ridicate și fermentării lungi la temperaturi scăzute, astfel că se pretează bine pentru un sandwich tăiată pe lateral, aviz amatorilor!
13,50 RON -
Chiflă cu lapte
O chiflă moale, cu lapte și unt, lejeră ca un norișor pufos și care face orice mic dejun delicios și blând. Iubită de copii și părinți fără alte brizbrizuri gurmande, îi stă bine și ca suport pentru un sandwich simplu cu jambon și unt. Știm din proprie experiență că va rămâne un produs emblematic pentru pleziristii mici și mari.
5,70 RON -
Pain au Chocolat
Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%. Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.15,50 RON -
Croissant
Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.12,50 RON -
Millefeuille
Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.
Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.
30,00 RON -
Bezele (fără gluten)
Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat!
Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem.
Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.
*[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.
Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten.
16,00 RON -
Sărătele cu susan 150g
Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare.27,50 RON
Biscuiti ovăz 300g
Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
64,00 RON
Cozonac Babka
Cozonacul Babka combină un aluat pufos cu o umplutură bogată de ciocolată, cacao și scorțișoară, pentru o experiență dulce și aromată la fiecare mușcătură. Perfect pentru momentele speciale sau pentru a transforma orice zi într-o sărbătoare.80,00 RON
Croissant cu brânză de capră și roșii uscate
Micul dejun este considerat cea mai importantă masă, pentru că trebuie să îți asigure energia necesară pentru întreaga zi. Iar pentru o dimineață cu adevărat specială, v-am pregătit o surpriză: Croissantul cu brânză de capră și roșii uscate. Un croissant proaspăt și bine făcut, în care veți descoperi un dans de arome inconfundabil, o armonie perfectă între cremozitatea brânzei de capră și mireasma delicată a roșiilor uscate.26,00 RON
Cozonac Enchanté
Cozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.115,00 RON
Mini Cozonac vegan
Așa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii.
18,00 RON
New York Roll cu fistic
Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!32,00 RON