Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă
  • Biscuit cu măr Vegan (de post)

    Biscuit cu măr Vegan (de post)

     O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toți ne oferă o stare de confort și o familiaritate dezinvoltă, seducătoare în simplitatea ei. Varianta de post este la fel de gustoasă ca și cel făcut cu unt - uleiul de struguri cu care facem aluatul de post reușește să aducă fragezimea atât de plăcută.

    12,50 RON
  • Brownie Vegan (de post)

    Brownie Vegan (de post)

    O prăjitură cu gust divin ce te va cuceri instant de la prima degustare!

    15,00 RON
  • Biscuit cookies ciocolată Dubai

    Biscuit cookies ciocolată Dubai

    Un nou trend a cucerit internetul: ciocolată Dubai. Curioși din fire, ne-am jucat în brutărie cu fistic, tahini și cataif și confirmăm că este o combinație foarte-foarte reușită!! De azi găsiți în magazine cookies cu ciocolată Dubai - cookie din aluat fin cu unt, ciocolată neagră și cacao umplut cu cremă Dubai - ciocolată albă, fistic mărunțit, tahini și cataif crocant. Recomandăm tuturor celor curioși, jucăuși și deschiși la nou!
    27,00 RON
  • Millefeuille

    Millefeuille

    Regina deserturilor clasice, Millefeuille sau Cremșnit pe românește, este de o simplitate suprinzatoare.

    Wow-ul vine de la tehnica perfectă de împăturire a feuilletage-ului cu unt bun, unt, cremozitatea umpluturii de vanilie și a coacerii perfecte. Deloc elegant de mâncat, Millefeuille este desertul nostru emblematic care demonstrează că lucrurile simple, dar bine făcute sunt memorabile.

    34,00 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea. La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută. Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savurăm mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savurăm cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.
    26,00 RON
  • Éclair fistic

    Éclair fistic

    Pentru pasionații de fistic, éclair-ul nostru este visul devenit realitate. Aluatul de choux este umplut din belșug cu o cremă de fistic, realizată din ingrediente de cea mai bună calitate. Acesta este completat de o glazură delicată de fistic și un strat crocant de fistic măcinat deasupra, aducând acel "je ne sais quoi" care satisface toate poftele tale de desert.
    28,00 RON
  • Plăcintă cu mere și scorțisoară 4 persoane

    Plăcintă cu mere și scorțisoară 4 persoane

    Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.

    104,00 RON
  • Plăcintă cu mere și scorțisoară 1 persoană

    Plăcintă cu mere și scorțisoară 1 persoană

    Plăcinta cu mere și scorțișoară este inspirată de Gâteau Basque. Folosim același aluat, dar umplutura este diferită. Aluatul pentru Gâteau Basque conține mult unt, care îi dă și gustul bun, dar și textura atât de fragedă. Noi preferăm să îl alăturăm fructelor, în locul tradiționalei creme de vanilie, pentru că apreciem contrastul atât de textura, cât și de gust dintre biscuit și mere.

    26,00 RON
  • Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
    25,00 RON
  • Clafoutis cu vișine

    Clafoutis cu vișine

    Clafoutis cu vișine este un desert franțuzesc "de grand-mère". Această expresie evocă imagini calde și pline de dragoste, aducând în minte tradiții culinare, învățăminte de viață și momente de neuitat petrecute în familie. În toate culturile, bunicile au un rol special, adesea fiind purtătoare de tradiții și rețete transmise din generație în generație. Clafoutis-ul cu vișine din vitrina noastră este un omagiu adus bunicilor de pretutindeni și un portal de conectare cu o stare de bine și bun. Bon appétit!

    24,00 RON
  • New York Roll cu fistic

    New York Roll cu fistic

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textură mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textură, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    31,00 RON
  • Bezele (fără gluten)
    Nou!

    Bezele (fără gluten)

    Iubim să facem bezele, acest mărgăritar eteric deopotrivă simplu și sofisticat! 

    Pentru că nu ne plac coloranții, acordăm o atenție sporită metodei de execuție a rețetei, secretul nostru in tot ce facem. 

    Batem albușul de ou transparent la viteza potrivită, apoi adăugăm zahărul, urmărindu-i cu grijă transformarea dintr-un lichid cristalin într-o spumă din ce în ce mai albă*. La final obținem o spumă fină și imaculată care formează vârfuri stabile și semețe asemănătoare unor creste montane acoperite de zăpadă. Cu ajutorul unei poche de patiserie și cu maestria cofetarului, bezelele capătă forma jucăușă; apoi le coacem încet și mult, reușind să păstrăm astfel culoarea imaculată a spumei, fiecare bezea fiind crocantă și casantă, o adevărată metaforă dulce.

    *[geek alert] albușul devine alb deoarece milioanele de bule de aer minuscule încorporate prin mișcarea telului reflectă lumina.

    Nu conțin gluten. Fabricate într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    15,00 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    15,00 RON
  • Pain au Chocolat Migdale

    Pain au Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut. Cine poate să-l mănânce pe tot?
    28,00 RON
  • Pain au Chocolat

    Pain au Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%. Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.
    15,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a mușca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.
    12,00 RON
  • Sărătele cu susan 150g

    Sărătele cu susan 150g

    Iubim sărătelele și suntem pretențioși cu rețeta lor. Le facem doar cu unt, nu punem conservanți și umblăm pe vârfuri la coacere, să rămană aurii, deopotrivă fragede și crocante la degustare. 

    27,00 RON
  • Crackers cu semințe 120g

    Crackers cu semințe 120g

    Crackers cu semințe sunt potriviți pentru o gustare crocantă, sănătoasă și plină de savoare, ideali a fi consumați că atare sau că acompaniament pentru brânzeturi, dips sau salate. Gustul lor este o combinație de note sărate și ușor nucoase, datorită semințelor de in, mei, mac, susan și floarea soarelui. 

    18,00 RON
  • Biscuiti ovăz 300g

    Biscuiti ovăz 300g

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    63,00 RON
  • Biscuiti ovăz 90g

    Biscuiti ovăz 90g

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o punguță simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.

    17,50 RON
  • Biscuiți vienezi 120g

    Biscuiți vienezi 120g

    Biscuiți fragezi cu unt și nuci măcinate. Simpli, gustoși și casanti, sunt ideali pentru a fi serviți la petreceri, întâlniri de familie sau doar pentru tine cu tine, oricând. 

    27,00 RON
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    18,00 RON
  • Baba au rhum

    Baba au rhum

    Indiferent de numele ei (pe românește-Savarină, pe franțuzește-Baba au Rhum), este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi ale copilăriei. Conține: alcool
    35,00 RON
  • Cozonac vegan
    Nou!

    Cozonac vegan

    Așa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii. 

    50,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Ascendentă