Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Verrine piersici Melba
    Nou!

    Verrine piersici Melba

    Un nou desert care promite să fie alegerea perfectă pentru momentele de răsfăț dulce: Verrine piersici Melba. O experiență modernă și elegantă ce îmbină perfect texturile și aromele specifice verii. Un blat pufos din făină de migdale ce oferă o bază perfectă pentru crema pâtissière, peste care se adaugă un jeleu din fructe de pădure, completat de piersici poșate și decorat cu frișcă mascarpone și fulgi de migdale prăjite.
    28,00 RON
  • Melc cu brânză dulce, stafide și vanilie

    Melc cu brânză dulce, stafide și vanilie

    Modelată perfect dintr-un aluat de croissant rulat cu brânză dulce, stafide si vanilie această delicatesă este tentația franțuzească căreia nu îi poți rezista. Délicieux!
    16,00 RON
  • Crackers cu seminte

    Crackers cu seminte

    Pentru o gustare rapidă și delicioasă, încearcă acești crackers vegani cu semințe de in, floarea-soarelui, susan, mei și mac, dospiți cu maia și copți a doua zi. Recomandăm să îi savurezi cu brânzeturi, hummus sau, de ce nu, chiar și cu o bere artizanală.
    14,00 RON
  • Punguta 5 Biscuiti ovaz

    Punguta 5 Biscuiti ovaz

    Crocanţi, dulci, săţioşi…pur şi simplu delicioşi, biscuiţii sunt aranjaţi într-o cutie simpatică, gândită pentru a fi oferită sau împărţită cu cei dragi.
    13,00 RON
  • Biscuit fursec cu unt

    Biscuit fursec cu unt

    Fursecuri fine cu nuci macinate ,fragede si mici cu aroma delicioasa de unt care se topesc pur si simplu in gura, ușor de servit pentru evenimente sau aperitiv
    20,00 RON
  • Felie pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Felie pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Se combina in aceasta pasca reinterpretata, atat gustul delicios de pasca dar si textura si vizualul unui cheesecake. O sa fie dragoste la prima vedere
    22,50 RON
  • Pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Pasca cu branza dulce, coacaze negre si vanilie

    Se combina in aceasta pasca reinterpretata, atat gustul delicios de pasca dar si textura si vizualul unui cheesecake. O sa fie dragoste la prima vedere!
    135,00 RON
  • Croissant cu fistic

    Croissant cu fistic

    Croissant bicolor alb/verde, umplut dupa coacere cu crema de fistic si fistic tocat pe deasupra.
    25,00 RON
  • Tort “Noi Sase”

    Tort “Noi Sase”

    Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel
    200,00 RON
  • Cutie biscuIți  vegani si fără gluten

    Cutie biscuIți vegani si fără gluten

    În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!
    22,00 RON
  • New York Roll cu ciocolată
    Nou!

    New York Roll cu ciocolată

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Ciocolată! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de ciocolată și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de ciocolată și boabe de cacao mărunțite. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    23,00 RON
  • Clafoutis cu vișine

    Clafoutis cu vișine

    Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
    19,50 RON
  • New York Roll cu fistic
    Nou!

    New York Roll cu fistic

    Mesdames et Messieurs, l’incroyable, le fabuleux… New York Roll Fistic! Inovație americană bine ancorată în tradiția franțuzească, este o reinterpretare a clasicului croissant, diferența fiind în modalitatea de rulare a aluatului și particularitățile coacerii. Își păstrează straturile bine conturate ale unui croissant, având în același timp o textura mai crocantă. Deosebit de importantă este calitatea aluatului care, la Pain Plaisir, este făcut zilnic în metoda tradițională și folosind doar ingrediente curate. După coacere și răcire este umplut cu o cremă onctuoasă de fistic și apoi decorat cu un strat fin și puțin dulce de glazură și fistic măcinat. Rezultatul este remarcabil la nivel de gust și textura, cu un mare potențial de a crea dependență și a genera nevoia de mânca încă unul. În plus, e și ușor instagramabil! Bon appetit!
    27,00 RON
  • Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
    18,00 RON
  • Croissant cu zmeură
    Nou!

    Croissant cu zmeură

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a muşca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Confitul de zmeură din interior dulce-acrișor te duce clar cu gândul la vacanță.
    23,00 RON
  • Tartă cu zmeură 1  persoană

    Tartă cu zmeură 1 persoană

    Zmeura proaspătă se întâlnește cu crema fină de vanilie și cu jeleul răcoritor din fructe de pădure, totul într-o coajă de tartă crocantă din aluat cu făină de migdale. O experiență rafinată și echilibrată pentru toți pasionații de deserturi.
    30,00 RON
  • Choux a la crème

    Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    28,00 RON
  • Biscuit cu măr

    Biscuit cu măr

    O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.

    10,50 RON
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    13,50 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    9,00 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    22,00 RON
  • Pain au Chocolat

    Pain au Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi  dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    10,50 RON
  • Pain au Chocolat Migdale

    Pain au Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    19,50 RON
  • Anemonă

    Anemonă

    Aluat memorabil de CROISSANT cu zahăr şi pudră de vanilie, Anemonele (Kouign Amann pentru cunoscători), ne dau o lecţie de simplitate şi armonie. Secretul este tehnica perfecţionată în timp de a împături aluatul cu zahăr infuzat cu vanilie timp de mai multe zile. Rezultatul este un aluat capricios şi dificil de lucrat, dar ne simţim răsplătiţi atunci când vedem finalul.

    Anemonele lui Ştefan Luchian ne-au oferit inspiraţia pentru denumirea această jucăuşă şi poetică.

    13,50 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă