Patiserie

Nu avem secrete de patiserie, dar avem un angajament pentru ingrediente primare de calitate, respectarea reţetelor şi prospeţimea zilnică. Gustul bogat al untului se traduce în aluaturi delicioase şi crocante care satisfac apetitul iubitorilor de patiserie pură. Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Felie pasca cu branza dulce, stafide si vanilie
    Nou!

    Felie pasca cu branza dulce, stafide si vanilie

    Sărbătoarea Paștelui este marcată prin ouă roșii și Pască. Suntem bucuroși să vă oferim Pasca Pain Plaisir crescută si coaptă cu grijă și pasiune, de mâini dibace în brutăria noastră.
    22,50 RON
  • Clafoutis cu vișine

    Clafoutis cu vișine

    Pentru iubitorii de vișine, noi vă propunem o felie de claufoutis, poate chiar două.
    19,50 RON
  • Cutie biscuIți  vegani si fără gluten

    Cutie biscuIți vegani si fără gluten

    În urma numeroaselor cereri primite, am dezvoltat rețeta de biscuiți vegani și fără gluten. Cu ingrediente cât se poate de curate și pusi pe seducție, te vei îndrăgosti de textura casanta și gustul bun și pland. ATENTIE: Sunt facuti in laboratorul nostru unde se proceseaza si faina cu gluten, nu sunt pentru persoanele care sufera de boala celiaca!!!
    24,00 RON
  • Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissant cu cremă de ciocolată și alune de pădure

    Croissantul cu cremă de ciocolată și alune este deliciul care dă savoare atât micului dejun cât și momentelor în care te bucuri de o gustare dulce. Crema fină de ciocolată și alune completează perfect gustul croissantului, astfel încât rezultatul este un cuceritor.
    18,00 RON
  • Croissant căpșuni
    Nou!

    Croissant căpșuni

    Croissantul cu confitură de căpșuni. O simfonie de gusturi într-un foietaj care ți se topește în gură.
    20,00 RON
  • Pandișpan cu vișine și migdale DE POST

    Pandișpan cu vișine și migdale DE POST

    Am pus la dospit un desert care ne trimite în copilărie, pe care ne dorim să-l savurați cu aceeași bucurie de neînlocuit cu care o făceați atunci. Mai are nevoie de alte descrieri? Pandișpanul cu vișine. Un mini-chec pufos din lapte de migdale, cu pastă de vanilie, vișine și fulgi de migdale. Produsul este de post & vegan.
    13,50 RON
  • Tort “Noi Sase”

    Tort “Noi Sase”

    Un tort pentru 6 persoane. Contine o crema densa cu ciocolata cu lapte, un mousse de vanilie, si un caramel cu mascarpone, fiecare strat are un biscuit diferit - un biscuit cu cacao, fulgi crocanti cu praline si perle de caramel
    200,00 RON
  • Melc cu stafide

    Melc cu stafide

    Modelată perfect dintr-un aluat de croissant rulat cu cremă patisserie și stafide, această delicatesă este tentația franțuzească căreia nu îi poți rezista. Délicieux!
    15,00 RON
  • Choux a la crème

    Choux a la crème

    O prăjitură adânc înrădăcinată în memoria gustativă, choux a la crème este irezistibil de delicioasă.

    Coaja de choux, crocantă și ușor sărată contrastează puternic cu finețea cremelor de vanilie și Chantilly îmbogățită cu mascarpone. Alune caramelizate, ascunse în interior, relevă o altă surpriză crocantă și rotunjesc complexitatea gustului.

    28,00 RON
  •  Punguță biscuiți iepuraș
    Nou!

    Punguță biscuiți iepuraș

    Biscuiți fragezi cu unt și vanilie, în formă de iepuraș. Punguța va conține 4 bucăți.
    13,00 RON
  •  Pască delicioasă cu vanilie
    Nou!

    Pască delicioasă cu vanilie

    Nelipsită de pe masa de Paște, Pasca "plezirită" cu vanilie și stafide desăvârseste finalul ospățului după regulile înalte ale celei mai rafinate expresii ale gastronomiei românești. Cu mai puțin aluat și mai multă cremă de brânză, noua rețetă este în acord cu exigențele actuale, reușind să rămână tradițională și gustoasă. 

    135,00 RON
  • Amandină 1 persoană (fără gluten)

    Amandină 1 persoană (fără gluten)

    Reinterpretarea celebrei Amandine, a reprezentat pentru patiserii Pain Plaisir un moment nostalgic și pasional – ca orice produs cu multă ciocolată! Pentru versiunea noastră, folosim cremă de ciocolată neagră, blat din cacao și pudră de migdale, însiropat cu cafea espresso, lămâie, rom autentic de 15 ani vechime. Rezultatul este fin, intens, cu toate aromele inițiale prezente, foarte bine integrate. În plus, Tort Amandina are un conținut scăzut de zahăr și NU CONȚINE GLUTEN.

    Fabricată într-o unitate care procesează făină, care conține gluten. 

    33,00 RON
  • Cozonac Enchanté

    Cozonac Enchanté

    Cozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.
    125,00 RON
  • Biscuit cu măr

    Biscuit cu măr

    O altă idee inspirată de zburdălnicia copilăriei, biscuitul cu măr atât de ubicuu pentru noi toţi, ne oferă o stare de confort şi o familiaritate dezinvoltă seducătoare în simplitatea ei.

    10,50 RON
  • Moelleux au chocolat

    Moelleux au chocolat

    Cu buzele rotunijte, pronunţaţi [moallleo)]. Indiferent dacă ne simţim bine pronunţându-l sau nu, în mod cert ne simţim bine mâncându-l.

    Senzaţia catifelată şi ciocolatie ne învăluie cerul gurii şi rămâne cu noi mult timp după ce moelleux a dispărut din farfurie.

    13,50 RON
  • Croissant cu fistic
    Nou!

    Croissant cu fistic

    Croissant bicolor alb/verde, umplut dupa coacere cu crema de fistic si fistic tocat pe deasupra.
    25,00 RON
  • New york roll cu caise
    Nou!

    New york roll cu caise

    Aluat de croissant in forma de New York roll, umplut cu un amestec de crema de vanilie si confitura de caise, pe deasupra roll sunt glasat cu confitura de caise si zmeura liofilizate
    21,00 RON
  • Cozonac Enchanté jumate

    Cozonac Enchanté jumate

    Cozonacul nostru încântat este rodul impletirii tehnicii franțuzești pentru aluatul clasic de Brioche cu unt și fasonarea românească cu umplutură de nuci și cacao, să fie toate colțurile cât mai satisfăcute. În aluat am presărat portocală confiata și stafide brune, să mai găsim câte o surpriză din când în când. Atenție! Poate conține urme de coajă de nucă, deși furnizorul nostru de nuci românești are un sistem de sortare bine pus la punct, uneori este posibil să mai fie câte una. Le sortam și noi înainte de a le folosi, pentru o a doua măsură de siguranță.
    62,50 RON
  • Baba au rhum

    Baba au rhum

    Indiferent de numele ei (pe românește-Savarină, pe franțuzește-Baba au Rhum), este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi ale copilăriei. Contine o crema fina cu vanilie, mandarina, mascarpone si unt, deasupra unei gogosele bine insiropate.
    30,00 RON
  • Cozonac vegan
    Nou!

    Cozonac vegan

    Așa cum Roma n-a fost creată într-o zi, nici noi n-am reușit să avem un cozonac de post decât după mult timp. Iertare că a durat atât, dar în sfârșit suntem mulțumiți de rezultat. Dificil de conciliat lipsa grăsimii animale cu textura pufoasă a unui cozonac, dar după multe încercări, "Evrika" ni s-a arătat! Băutura vegetală din orez și uleiul de sâmburi de struguri ne-au satisfăcut exigențele în materie de textura, gust și sănătate, suntem încrezători că nu suntem singurii. 

    40,00 RON
  • Croissant

    Croissant

    Un croissant proaspăt şi bine făcut este inegalabil. Frăgezimea straturilor şi delicateţea untului, în contrast puternic cu senzaţia de crocant pe care o întâmpinăm chiar înainte de a musca, aduc o satisfacţie pură şi plină. Întodeauna proaspete, făcute de noi, facem tot ce putem în a controla toate etapele de fabricaţie pentru a obţine cel mai bun croissant.

    9,00 RON
  • Éclair caramel

    Éclair caramel

    Un clasic al patiseriei franțuzești, éclair a reușit să cucerească mintea și inima iubitorilor de deserturi bune din toată lumea.

    La Pain Plaisir punem mare preț pe tehnica folosită, dar și prospețime. Aluatul de choux este un aluat pretențios, fiert și bine amestecat de brațe puternice, până când ajunge la textura perfectă. În cuptor, crește frumos și ajunge la forma bine cunoscută.

    Un deliciu pentru papilele gustative, éclair caramel este umplut din abundență cu o cremă mătăsoasă și ușoară de caramel sărat "homemade", învelit cu un strat generos de caramel sărat și decorat cu perle crocante. Glazura de deasupra nu este foarte dulce, noi credem că mai puțin zahăr ne permite să savuram mai bine gusturile, fără să ne simțim "vinovați", ci pur și simplu să savuram cu adevărat un desert echilibrat și extrem de gustos.

    22,00 RON
  • Pain au Chocolat

    Pain au Chocolat

    Aparent, nimic mai mult decât un CROISSANT în care împăturim 2 batoane de ciocolată 48%.

    Şi totuşi, magia se întâmplă şi avem o supriză gurmandă şi  dulce. Mic răsfăţ de dimineaţă sau amiază, este de neratat.

    10,50 RON
  • Pain au Chocolat Migdale

    Pain au Chocolat Migdale

    Este un Pain au chocolat în varianta ultra. Acoperit cu o cremă de migdale și fulgi de migdale, pain chocolat este copt din nou, iar rezultatul este delicios de bun și de plăcut.

    Cine poate să-l mănânce pe tot?

    19,50 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă